Δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ…!!!

 

Οδήγηση στη ΛΕΑ

 

Τις προάλλες επέστρεφα απ΄τη δουλειά μου και κινήθηκα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης όπου είχε πολύ κίνηση λόγω κάποιου ατυχήματος και βροχής. Με το που η ταχύτητα έπεσε για όλους, οι πιο έξυπνοι Έλληνες βρήκαν την ευκαιρία και προσπέρασαν τους λιγότερο έξυπνους Έλληνες χρησιμοποιώντας της ΛΕΑ!

(- Ουγκ!! τι είναι ΛΕΑ;;; τι μας λέει ρε ο τύπος;

-Άστον να λέει, κοίτα να χωθείς μπροστά από το φορτηγό…)

Έτσι λοιπόν, οι λιγότερο έξυπνοι αργήσαν ακόμη περισσότερο να πάνε στα σπίτια τους από τους πιο έξυπνους που καταπάτησαν τον ΚΟΚ και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων που είχαν μπλέξει στο ατύχημα που είχε συμβεί νωρίτερα μιας και τα ασθενοφόρα και η τροχαία δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη ΛΕΑ για να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να αποκαταστήσουν τη κυκλοφορία το συντομότερο…

Το ΕΓΩ του Έλληνα έχει υπερτροφήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν τον νοιάζει αν η δική του βόλεψη ενοχλεί τον συνάνθρωπο του. Έχουμε επιστρέψει σε λογικές πρωτόγονων κοινωνιών όπου ο ισχυρότερος – δυνατότερος επέβαλε και τον νόμο του. Το κακό δε, είναι ότι αυτό πλέον δεν γίνεται από κάποιες μειοψηφίες των Ελλήνων αλλά από τη πλειοψηφία σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας της . Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πλέον ποτισμένο τόσο στην συνείδηση σχεδόν όλων μας, που η αντίθετη συμπεριφορά όχι μόνο δεν ακολουθείται αλλά και λοιδορείται ως ηττοπαθής και ηλίθια!

ΥΓ 1 ΛΕΑ: Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Το λέει το όνομα της, τι είναι και απαγορεύεται η κίνηση σε αυτήν.

ΥΓ 2 Βέβαια, οι έξυπνοι Έλληνες αντιμετώπισαν την εξυπνάδα των άλλων Ελλήνων λίγο παρακάτω όπου δεν υπάρχει ΛΕΑ στο παλιότερο κομμάτι της περιφερειακής και αναγκάστηκαν να ξαναμπούν στο κανονικό δρόμο και να μποτιλιαριστούν…

ΥΓ 3: Υπήρξα και γω λίγο έξυπνος (yeah! τα κατάφερα για λίγο και γω!), έβγαλα φωτό ενώ οδηγούσα (τουλάχιστον ήμουν σταματημένος εκείνη τη στιγμή)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s