Δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ…!!! #2

Μετά από πολλά πολλά χρόνια, κάποιος στη Νομαρχία στο Δήμο ή στο Υπουργείο αποφάσισε ότι οι λακούβες στην οδό Λαγκαδά είχαν φτάσει πλέον στο όριο ηλικίας τους και έπρεπε να τις βουλώσει γιατί ο αριθμός των αυτοκινήτων που είχαν υποστεί ζημιά από τις συγκεκριμένες λακούβες, ξεπέρασε επιτέλους τις 200.000….!!! Έτσι λοιπόν, το καλοκαίρι που πέρασε εμφανίστηκε φοβερό και τρομερό συνεργείο το οποίο αντικατέστησε τον παλαιό ασφαλτοτάπητα με νέο καλή ποιότητας μάλιστα. Βέβαια, η αντικατάσταση έγινε όχι για όλο το μήκος της Λαγκαδά από τη πύλη του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου μέχρι τις 12ώροφες αλλά για περίπου 500 μέτρα και μόνο για τη μια κατεύθυνση προς το κέντρο. Η άλλη κατεύθυνση έχει τις δικές της λακούβες-γούβες-αμαρτίες αλλά αυτές θα διορθωθούν την επόμενη (ίσως) προεκλογική περίοδο…

Οδός Λαγκαδά 10/2010

Και πάνω που το τεράστιο έργο θα ήταν έτοιμο για να μοστράρει στις προεκλογικές αφίσες ως έργο πνοής και προόδου το οποίο μπορεί να ακόμη και να μας βγάλει από την οικονομική κρίση (βλέπε θεωρία του χάους) εμφανίστηκε δεύτερο ακόμη καλύτερο συνεργείο το οποίο τρύπησε το δρόμο κατά μήκος της οδού Λαγκαδά στο παλιό και νέο οδόστρωμα ώστε να περάσει οπτική ίνα και έτσι να επαναφέρει την τάξη η οποία θέλει όλους τους δρόμους σημαδεμένους και σε καμία περίπτωση χωρίς λακούβες. Έτσι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν πολύ τυχερό, τα τελευταία 30 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου έχει μείνει χωρίς λακούβες λίγο παραπάνω από ένα μήνα… Τι τυχερό!

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.